ENERGIIQ team aanwezig @ MVO nieuwjaar evenement in Den Haag

Geplaatst 10 januari 2019 in energieenergiiqgeen-onderdeel-van-een-categorielife-sciences-healthNieuws

Door met impact te ondernemen zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf, en daarmee een gezonde wereld. Nu de versnelling naar de nieuwe economie is ingezet, is het tijd om de duurzame beweging te laten groeien. Tijdens het Nieuwjaarsevent 2019 gaan we op 24 januari in de Fokker Terminal in Den Haag onze groene bubbel voorbij!

Dit programma is onderdeel van het nieuwjaarsevenement van MVO Nederland. Dit jaar staat het festival volledig in het teken van goede groei. De omslag naar de nieuwe economie vraagt om het creëren van draagvlak en daarbij hoort de groei van duurzame waarden, groei van bewustwording en groei van de markt voor duurzame producten en diensten.

In de vorm van mini-colleges, interactieve sessies en een dynamische marktplaats kiest de bezoeker ter plaatse voor de activiteiten die bij zijn ambities passen. Jasper Geselschap, Investment Manager ENERGIIQ, geeft een pitch over InnovationQuarter, ENERGIIQ en UNIIQ en is aanwezig om in contact te komen met ondernemers. Groei door uzelf te inspireren, door het vinden van matches of stappen te maken met uw duurzame businesscase.

De eerste editie van duurzaam geld zoekt ondernemer was een groot succes. Zo kregen tachtig ondernemers inzicht in welk type financiering het meest geschikt is voor de groeifase van hun bedrijf. Op NE19 krijg je opnieuw kans de juiste financier te vinden om jouw bedrijf of initiatief verder te laten groeien.

Programma

14.45 – 15.00 uur – Inloop

15.00 – 15.45 uur – Opening en pitches (datingshow)

15.00 – 15.05 uur – Welkom

15.05 – 15.15 uur – Introductie

Twee ondernemerscases via DOEN en Triodos

15.15 – 15.40 uur – Datingshow met korte pitches van verschillende financiers over mogelijkheden:

In de datingshow pitchen verschillende financiers hun mogelijkheden en interesses aan het publiek. Zo weet u na afloop met welke financier u graag op date wilt, voor de grootste kans op een waardevolle match. Ontmoet financiers van onder andere Stichting DOEN, Triodos Bank en Oneplanetcrowd.

Pieter Vis van Pymwymic
Jasper Geselschap van Innovation Quarter
Maarten de Jong van Oneplanetcrowd
Raphael Nouwen van Triodos Bank
De financier wordt binnenkort bekend gemaakt van RVO
De financier wordt binnenkort bekend gemaakt van Stichting Doen

Met inspirerende praktijkvoorbeelden van Bert van Son, CEO en oprichter van Mud Jeans

16.00 – 16.45 uur – Speeddates

Aanmelden

Bent u er samen met 1.000 andere ondernemers, koplopers, beslissers en pioniers bij op 24 januari? Het programma begint om 13.00 en eindigt met een feestelijke borrel om 18.30. Proef en beleef de nieuwe economie samen met onze partners en ga naar huis met duurzame oplossingen, nieuwe matches en potentiële businesskansen. Meld u nu aan! Vol is vol, dus zorg dat u er als eerste bij bent!